Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea Hotelului



Localizare: hotelul este situat pe plaja la 10 km de centrul orasului, 8 km de cel mai apropiat aeroport (hurghada) si la 10 km pana la cea mai apropiata gara. Facilitatile camerelor: hotelul Continental Rerort Hurghada pune la dispozitia turistilor 252 camere, toate echipate cu aer conditionat, telefon,TV, safe box, minibar, baie, uscator de par, telefon direct. Facilitatile hotelului: 5 restaurante, bar, teren de tenis, echipa de animatie, lobby de o marime foarte mare, early check-out (ora 9:00), 4 lifturi, serviciu de hamal 24 ore, room service 24 ore, piscina in aer liber (incalzita), parcare (se plateste la hotel), facilitati pentru inchiriere de masini, facilitati pentru spalatorie. Sport si agrement: sala de gimnastica, sauna, tenis, golf, magazine, cabinet de cosmetica, discoteca, muzica live, centru diving. Facilitati pentru copii: pentru cei mai mici dintre oaspeti hotelul ofera mini-club, loc de joaca sau serviciu de baby-sitting.
Facilitati Hotel

5 restaurante, bar, teren de tenis, echipa de animatie, lobby de o marime foarte mare, early check-out (ora 9:00), 4 lifturi, serviciu de hamal 24 ore, room service 24 ore, piscina in aer liber (incalzita), parcare (se plateste la hotel), facilitati pentru inchiriere de masini, facilitati pentru spalatorie.
Sport si agrement: sala de gimnastica, sauna, tenis, golf, magazine, cabinet de cosmetica, discoteca, muzica live, centru diving.
Facilitati pentru copii: pentru cei mai mici dintre oaspeti hotelul ofera mini-club, loc de joaca sau serviciu de baby-sitting.
 

Facilitati Camere

Hotelul Continental Rerort Hurghada pune la dispozitia turistilor 252 camere, toate echipate cu aer conditionat, telefon,TV, safe box, minibar, baie, uscator de par, telefon direct.

Localizare

Hotelul este situat pe plaja la 10 km de centrul orasului, 8 km de cel mai apropiat aeroport (hurghada) si la 10 km pana la cea mai apropiata gara.

Calatorii in perioada 01.03.2024 - 31.03.2024 • 10% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise. Calatorii in perioada 01.04.2024 - 31.10.2024 • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

Elysees Dream Beach

Hurghada, Egipt

de la 429 /pers

Hurghada Marriott Beach Resort

Hurghada, Egipt

de la 548.5 /pers

Steigenberger Ras Soma

Soma Bay, Hurghada, Egipt

de la 1091 /pers